Travel

KEMP FRYMBURK

Kemp Frymburk 9.6 až 12.6 2021

Tak jsme 9.6 2021 vyrazili na 4 dny do kempu Frymburk na Lipenskou přehradu.Tento kemp jsme měli zamluvený a zaplacený už od května 2020,ale vzhledem k pademii covidu nám to nevyšlo až ted.Přijeli jsme brzy ráno a hned nás ubytovali.Měli jsme zaplacenou parcelu „premium“ jsou to nejlepší parcely s vlastním wc a sprchou.Prostě parada,Tay jsou tyto parcely daleko větší než ostatní,proto jsou také daleko dražší.

Podle předpovědi počasí,mělo pršet celé 4 dny, a puvodně jsme to chtěli zase odvolat,ale věřte dnes předpovědím.No,dobře jsme udělali,byl nádherný den a my hned vyrazili na kolách kolem Lipenské přehrady,Nádherné a prázdné cyklostezky se nám strašně libili a my si to užívali.Byla to parada.

Objeli jsme kus cesty a zpátky se nechali převest převozem zase zpět do Frymburku, No nadšení nám vydrželo i druhý den,kdy jsme vyrazili do Lipna na vyhlidku korunami stromů. Taková sranda pro dvě osoby lanovkou tam i zpět vyjde něco okolo 1000kč.My si to ale užívali,vyběhli jsme nahoru se pokochat nádhernou přírodou a užít si tyto krásné dny.

Další den jsme jeli na kolách zase na druhou stranu a dá se říct že jsme jeli tak zvaně na blint,prostě kam dojedem.Dostali jsme se na lesní cyklotrasy kde nás cedule upozornila na vyskyt vlků-Zajimavé…říkám si sám pro sebe a pomalu se otačím sem a tam,to víte…s vlky neni žádná sranda.Dostali jsme se opět nádhernou přírodou až do Černé v Pošumaví,kde jsme si dali oběd,který byl příšerný.Museli jsme čekat skoro hodinu než nám to přinesli a byl to hnus a stalo nás to 600kč,takže jsme si říkali že se teto restauraci obloukem vyhneme,jestli se tam někdy ještě ukážeme.

No a pak už nádledovala cesta domů,přátelé pokud mátze rádi jizdu na kole,vyražte do Frymburku a užijte si tu paradu jako jsme si to užívali my každý den

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *